Behonek International Bait & Tackle Trading
Experts in Fishing Tackle & Bait


Nieuwe producten voor TRAPER GST Method Feeder assortiment 2021

Aan het brede GST Method Feeder assortiment van TRAPER zijn voor 2021 een aantal nieuwe moderne, eiwitrijke GST Method voeren toegevoegd. Deze mixen bestaan uit een zeer uiteenlopende variatie aan ingrediënten. Het basiselement van de Method voeren is hoge kwaliteit vismeel.
De GST Method mixen bevatten ook diverse granen, zaadextracten en extreem effectieve exotische ingrediënten. De GST Method Feeder Mixen zijn verkrijgbaar in de flavours: Gefermenteerde mais, Marsepein, Honing, Tijgernoot, Scopex, Aardbei en Vanille.
Een hele kleine hoeveelheid water is genoeg om de het juiste vochtniveau te verkrijgen zodat het mengsel perfect in de Method mould gevormd kan worden.
De GST Method Feeder voeren zijn onderling perfect te combineren, hiermee kan de individuele visser zijn eigen unieke samenstelling creëren.
Om de effectiviteit en vangkracht nog verder te verbeteren raden we aan om GST Method Feeder Pellets (tot maximaal 20 %) en maïs (tot maximaal 3 %) extra toe te voegen. Ook het gebruik van de GST Method Feeder Boosters en Atomix Sprays in combinatie met de nieuwe GST Method Feeder mixen zijn beproefde en absoluut goede methodes om extra aantrekkingskracht aan deze nieuwe voeren toe te voegen.