Behonek International Bait & Tackle Trading
Experts in Fishing Tackle & BaitDe Firma Traper is opgericht in 1993. Een van de hoekstenen van het ontstaan en functioneren van het bedrijf is de passie voor vissen. De eigenaars en het grootste deel van het personeel zijn zelf fanatieke vissers. De ervaring die wordt opgedaan tijdens hun visreizen wordt direct omgezet in hoogwaardige producten. De Traper organisatie toont een hoge sensitviteit voor het invullen van de behoeften van anderen. Zij weten een ieder telkens weer te verrassen met zeer innovatieve producten. 

We zijn er trots op om het Traper merk te mogen vertegenwoordigen in Nederland.Traper heeft zich ontwikkeld tot een bedrijf dat een groot assortiment hengelsport producten van hoge kwaliteit produceert.

Het bedrijf heeft een breed assortiment visaas bijvoorbeeld: hun befaamde hoge kwaliteit lokvoer, dips, boilies, pellets en tal van andere vis attractors.

Daarnaast heeft Traper een uitgebreide collectie hengelsport producten in het assortiment van ongeveer 6.000 producten die de meeste vismethoden afdekken.

Om het productassortiment overzichtelijk te presenteren heeft TRAPER dit onderverdeeld in diverse Programma's. Klik op de onderstaande Button voor een gedetailleerd overzicht en beschrijving van de Programma's.